Volg mij op:
 
 

Curriculum Vitae

MEAO                Bank- en Verzekeringswezen, MEAO Nijmegen,
HEAO                Management, Economie en Recht,  ’s-Hertogenbosch
Universiteit        bedrijfskunde (A.O.V. Analyse, ontwerp en verandering) Nijmegen.

Cursussen

-Supply Chain management programme, Business course aan de Cranfield University (UK)
- APICS, CSCP; Certified Supply Chain Professional
· Consultancy vaardigheden 1, Traingsprogramma gericht op het verbeteren van communicatieve vaardigheden
· Consultancy vaardigheden 2, Traingsprogramma gericht op verbeteren van communicatieve vaardigheden en acteren in politiek gevoelige situaties. 
-Advances consultancy skills, Trainingsprogramma gericht op sturen van gesprekken in conflict situaties
· Risk management, Diverse traingsprogramma’s en seminars op gebied van Risk management in de supply Chain.
- Technologie en Innovatie, Cursus aan de Radboud Universiteit Nijmegen

Voorbeelden van Projecten/functies uitgevoerd

Supply chain manager bij grote organisatie in de automotive. In deze rol ben ik verantwoordelijk geweest voor de implementatie van  diverse nieuw producten in de supply chain. Ook ben ik verantwoordelijk geweest voor de aansturing van diverse optimalisatie projecten bij nieuw ingekochte technische componenten. Hier heb ik o.a. veel ervaring opgedaan met het inrichten van de operatie.

Projectleider integratie supply Chain & operations + voorbereiding visie bij grote organisatie in publiek vervoer. In dit project is bepaald wat de komende jaren moet doen om de logistiek verder te optimaliseren en het oude overheidsbedrijf te kunnen transformeren naar competitief bedrijf in Nederland.

Logistiek manager/projectleider bij grote FMCG organisatie. Implementatie van de centralisatie van de Europese magazijnen naar 1 magazijn in Nederland. In dit project verantwoordelijk voor het uitwerken van de business case voor de integratie in een nieuw nieuwbouw pand, het maken van het capaciteitsplan en het voorbereiden van de nieuwbouw van kantoor en magazijn op een nieuwe locatie.

Projectleider bij een grote organisatie in de technische/automotive sector. Verantwoordelijk geweest voor het opstellen van een Business Case waarin is bepaald of het assemblage proces op de huidige locatie wordt voortgezet, moet worden geoutsourced of dat de betreffende organisatie zelf een nieuwe locatie moet opzetten in een low-cost-country.

Opzetten van risk management aanpak, publicatie artikelen risk managment, inventarisatie aanpak supply Chain risk management bij hightech en proces industrie in Nederland.

 •Procurement projects leader bij leverancier van diesel technologie aan transport sector. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk geweest het opstellen van een category strategy en het rationaliseren van het leveranciers bestand. Daarnaast projectleider geweest bij de verplaatsing van een productielijn van Turkije naar Roemenie. En het verplaatsen van productie van Duitsland naar Roemenie.

Supply chain expert bij "supply chain redesign"project bij producent van luchtbehandelingssystemen. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het voorstellen van het optimale operations design. Daarnaast verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de huidige supply Chain performance volgens het SCOR model en supply Chain maturity.

Hoofd inkoop/voorraadbeheer bij middelgrote supermarktorganisatie. Hier was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de afdeling inkoop/voorraadbeheer (8 Fte)

Projectleider bij de implementatie van Oracle op de afdelingen Inkoop en Logistiek van grote zorggroep. In deze functie was ik verantwoordelijk geweest voor de implementatie van het Oracle ERP systeem, alsmede het opstellen en aanpassen van procedures en werkwijzen.